naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Vraagbaak / Stel een vraag 

Vraagbaak

Stel een vraag

Voordat u zelf een vraag stelt aan onze redactie, raden wij u aan op de Vraag en Antwoord te kijken of u wellicht daar het antwoord op uw vraag al kunt vinden. Vragen die ook voor anderen interessant zijn, worden namelijk samen met het antwoord op deze pagina gepubliceerd. U kunt op trefwoord zoeken naar eerder gestelde vragen en de daarop gegeven antwoorden. Uiteraard wordt de vraag zodanig gepresenteerd dat de privacy niet wordt geschonden.

Als u op zoek bent naar algemene informatie, dan kunt u een van de (gratis) informatiepakketten bij de vestigingen van Oorakel opvragen. U kunt kiezen uit de volgende informatiepakketten: "Slechthorendheid", "Doofheid en gebarentaal", "Hulpmiddelen en vergoedingen" en "Tinnitus (oorsuizen)". Mail uw naam en adres en de titel van het gewenste informatiepakket naar info@oorakel.nl en wij sturen het u z.s.m. toe.

Door het onderstaande formulier volledig in te vullen, kunt u een vraag stellen op het gebied van doofheid, slechthorendheid, audiologie, otologie, gebarentaal, hulpmiddelen of alles wat er maar enigszins aan verwant is. Uw vraag zal met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door de redacteur worden beantwoord, of aan één de betreffende specialist(en) worden voorgelegd. Als de redacteur het antwoord heeft, zal hij dit persoonlijk aan u e-mailen.

Naam:


Email:


Onderwerp:


Vraag:
  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |