naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Hulpmiddelen / Freesound hoofdtelefoon 

Freesound hoofdtelefoon - Hulpmiddelen

Afbeelding: In de Freesound hoofdtelefoon zijn gerichte speakers geďntegreerd die een stereo geluidskwaliteit bieden, maar de oren niet raken! De ultieme 'hygiënische' headset. De Freesound® is ook te gebruiken in combinatie met hoortoestelen (zowel met, als zonder T-stand).
Freesound® is standaard uitgerust met een 3,5 mm Jack plug en daardoor aan te sluiten op bijna iedere MP3 speler en andere (audio) apparatuur.

Prijsindicatie: € 69,95

Verkrijgbaarheid:
In tegenstelling tot andere headsets, zijn in de Freesound's gerichte speakers geintegreerd, die een fantastische stereo geluidskwaliteit bieden zonder de oren te raken! De ultieme 'hygienische' headset. De Freesound headset is prima te gebruiken in combinatie met hoortoestellen. De apparaten zullen niet gaan piepen als u de Freesound gebruikt. Zelfs voor apparaten zonder T-stand is de freesound een ideaal hulpmiddel om te genieten van muziekspelers of andere audioapparatuur. Werkt ook met hoortoestellen op de T-stand. De headsets zijn standaard verkrijgbaar met 90 centimeter kabel, met 3,5 mm plug.

Hier vindt u een actueel overzicht van hulpmiddelen die in Nederland verkrijgbaar zijn. 

Wij kunnen u  ook informeren over de vergoedingsmogelijkheden. 

Wilt u meer informatie of advies? Bel dan met de informatielijn: 070 3848308.

De medewerkers van Oorakel  helpen u op weg om een geschikt hulpmiddel te vinden, maar Oorakel verkoopt niets!

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |