naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / App Gebarenwoordenboek iSignNGT voor Apple (iOS) en Android. 

App Gebarenwoordenboek iSignNGT voor Apple (iOS) en Android. - Nieuws

2 december 2015In samenwerking met Luminis Arnhem lanceert het Nederlands Gebarencentrum de app Gebarenwoordenboek iSignNGT voor Apple (iOS) en Android.

Afbeelding: App Gebarenwoordenboek iSignNGT voor Apple (iOS) en Android.iSignNGT is een Basis Gebarenwoordenboek met standaard gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal (NGT), de taal van dove mensen in Nederland.
De gebruiker krijgt de basis set van ruim 600 gebaren gratis.
Voor alle gebaren is een filmpje beschikbaar, daarnaast kunnen er ook tekeningen van het gebaar, een pictogram en een afbeelding te zien zijn. De lijst met begrippen is alfabetisch en thematisch georganiseerd. De gebruiker kan makkelijk switchen tussen het filmpje en de overige gegevens.
De app is heel geschikt voor iedereen die in gebaren wil communiceren met dove kinderen en volwassen.
Aan het basisgebarenwoordenboek kunnen thema's toegevoegd worden via een in-app purchase. De thema's die aangeschaft kunnen worden zijn te vinden in de themalijst. Dit zijn thema's als Museumlexicon, Sprookjes en verhalen en lexicon thema's behorend bij cursusmodules zoals NmGAB1 en NGTAB1. Het aantal gebaren en de prijs per thema verschilt.

Meer informatie over Luminis, zie https://www.luminis.eu
Voor meer informatie over de app, neem contact op met het Nederlands Gebarencentrum (www.gebarencentrum.nl) info@gebarencentrum.nl, 030-6565407

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |