naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Campagne 'Ongehoord & Ongezien' 

Campagne 'Ongehoord & Ongezien' - Nieuws

12 november 2018Wij zijn Norbert, Berdien, Dennis, Sonja, Marlous, Hilda, Ina, Wesley, Charlotte, Germaine, Martine en Nico. En wij zijn blind, slechtziend, doof, slechthorend of allebei. Van een beetje tot heel erg. Maar dat betekent niet dat wij niet mee mogen doen met de samenleving. Integendeel zelfs. Toch lijkt het vaak alsof er juist iets mis is met de oren en ogen van de rest van Nederland. Het is bijvoorbeeld moeilijk de juiste zorg te ontvangen. Dat verzinnen wij niet. Ook het Sociaal Cultureel Planbureau laat dat zien in hun onderzoek.

Afbeelding: Campagne 'Ongehoord & Ongezien'Daarom starten wij met de Oogvereniging, samenwerkingen belangen- organisaties voor doven en slechthorenden en partners GGMD, Koninklijke Visio, Koninklijke Kentalis, GGMD, Robert Coppes Stichting en Bartiméus de campagne Ongehoord & Ongezien. Van 12 t/m 23 november 2018 voeren wij campagne om gemeentes ervan bewust te maken dat wij ook gehoord en gezien willen worden.

Op www.ongehoordongezien.nl lees je onze verhalen. En heb je een vraag over een cliënt, of wil je meer weten over het leveren van de juiste zorg? Via de website kan je eenvoudig je vraag stellen aan de experts van de Ooglijn en Oog op Zorg.

Met vriendelijke groet,
Norbert, Berdien, Dennis, Sonja, Marlous, Hilda, Ina, Wesley, Charlotte, Germaine, Martine en Nico

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |