naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Dove rapper Signmark weer op Sencity, 20 juni 2015 

Dove rapper Signmark weer op Sencity, 20 juni 2015 - Nieuws

5 juni 2015Dove rapper Signmark zal 20 juni Nederland weer komen verrassen met zijn raps. Dit keer in Breda, tijdens Sencity Pop-Up op Stiltefestival in de Mezz. Niet alleen Signmark zal deze eerste editie van Sencity Pop-Up aftrappen, ook de tienkoppige band Knarsetand zal zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Afbeelding: Dove rapper Signmark weer op Sencity, 20 juni 2015Signmark was al eerder op Sencity en was toen een groot succes met zijn enthousiasme. De Finse rapper is niet alleen geweldig om te zien optreden, ook maakt hij een statement: “doven zijn geen gehandicapten, maar mensen die een minderheidstaal spreken”. Hij inspireert mensen om hun dromen na te jagen, zoals hij dat zelf ook heeft gedaan. Muziek maken en doof zijn gaat niet samen? Zijn platendeal met Warner Records bewijst dat dit wel kan. Knarsetand was ook twee jaar geleden op Sencity in Arnhem, volgens hen “het leukste feestje om te mogen spelen”.

Sencity Pop-Up
Sencity Pop-up is een nieuw concept van Skyway, waarmee het al bekende zintuigprikkelende feest Sencity aansluit bij bestaande evenementen. Ook op Sencity Pop-Up zullen de speciale SenShots die samen door de AromaJockey, VideoJockey en FoodJockey worden gecreëerd zorgen voor een bijzondere en totale beleving van de muziek. De Sensefloor en Signdancers zullen de avond helemaal af maken.

Stiltefestival toegankelijk voor doven en horenden
Van 17 tot en met 24 juni is het in Breda weer feest voor kinderen tijdens het 3e Internationaal Stiltefestival. Het familiefestival zet naast dans ook andere vormen van non-verbaal theater uitgebreid in de spotlight. De voorstellingen zijn door Skyway beoordeeld op doof vriendelijkheid. Naast het leveren van advies voegt Skyway ook daadwerkelijk middelen toe aan de theaterstukken om de toegankelijkheid van deze voorstelling te vergroten. Op www.stiltefestival.nl vindt u binnenkort een overzicht van de doof vriendelijke voorstellingen.

Stichting Skyway
Sencity Pop-Up is een initiatief van Stichting Skyway. Deze stichting stimuleert, motiveert en ondersteunt groepen mensen om op basis van eigen kracht actief deel te nemen aan activiteiten die voor hen in eerste instantie niet toegankelijk lijken. Daarvoor organiseert Skyway baanbrekende evenementen die inspireren tot integratie en normalisatie van de doelgroep in de samenleving.

Dans met gebaren
Speciaal voor Sencity Pop-Up heeft het Internationaal Stiltefestival choreografe Katja Grässli benaderd om een korte voorstelling te maken waarmee de avond wordt geopend. Haar danssolo 'SSST' is een spannende cross- over waarin gebarentaal dans wordt, en dans gebarentaal.

Sencity Pop-Up Stiltefestival
20 juni 2015
20:00 – 01:00 uur
Mezz, Breda
Tickets: Voorverkoop: €14,- / Deur: €19,- via http://bit.ly/1KG5aaj

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |