naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Eerste landelijke Sinterklaasfeest voor doven op 28 november 2015 

Eerste landelijke Sinterklaasfeest voor doven op 28 november 2015 - Nieuws

20 november 2015Het eerste landelijke Sinterklaasfeest voor doven en slechthorenden komt eraan! Een speciaal feest met Sinterklaas en Zwarte Piet voor iedereen die slecht kan horen of helemaal doof is. Een fantastisch initiatief van De Dove Pieten (www.dedovepieten.nl) en de Hogeschool Utrecht (Instituut voor gebaren, taal en dovenstudies).

Afbeelding: Eerste landelijke Sinterklaasfeest voor doven op 28 november 2015Op zaterdag 28 november 2015 is het feest van 11 tot 16 uur bij de Hogeschool van Utrecht aan de Padualaan 97. Parkeren is gratis. Een kaartje voor het Sinterklaasfeest met Dove Zwarte Pieten kost € 7,50. Je krijgt er een gratis verrassing bij! Kom je met het hele gezin? Een kaartje voor maximaal 4 personen kost € 25.

Meer informatie: www.dedovepieten.nl

Wil je naar hét Sinterklaasevent voor doven en slechthorenden? Reserveer dan snel jouw kaartje per e-mail via dedovepieten@gmail.com.

Uitleg in gebaren: zoek op www.youtube.nl naar 'De Dove Pieten'.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |