naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Fodok Themadag 'Eigen Tijd' 28 maart 2015 

Fodok Themadag 'Eigen Tijd' 28 maart 2015 - Nieuws

16 februari 2015Op 28 maart 2015 organiseren de FODOK en de Nederlandse Dove Jongeren weer de jaarlijkse themadag. Dé dag en dé plaats om elkaar te ontmoeten, te netwerken en ook nog wat op te steken. De dag is bedoeld voor dove jongeren en kinderen - met of zonder CI, hun ouders en overige belangstellenden. Dit jaar is het thema 'Eigen Tijd'. Hieronder vind je het totale programma. Je bent van harte uitgenodigd!

Afbeelding: Fodok Themadag 'Eigen Tijd' 28 maart 2015Waar

De dag wordt gehouden op de Mytylschool Ariane de Ranitz, Blauwe Vogelweg 11 in Utrecht.

Programma
10.00 uur Inloop met koffie en thee voor FODOK-leden
10.30 uur FODOK-ledenvergadering (alleen voor FODOK-leden)
11.30 uur Inloop met koffie en thee voor deelnemers Themadag

12.00 uur Hoofdlezing 'Toegang tot meerdere werelden' door dr. Corrie Tijsseling
13.00 uur Lunch
14.00 uur Workshops (in twee rondes)
16.30 uur Gezamenlijke afsluiting

FODOK- ledenvergadering
Voor leden van de FODOK begint het programma met de algemene ledenvergadering. Het bestuur praat je bij over de activiteiten en de werkzaamheden van de FODOK. De algemene ledenvergadering is alleen bedoeld voor leden van de FODOK. Jouw inbreng wordt zeer op prijs gesteld!Hoofdlezing 'Toegang tot meerdere werelden? Dr. Corrie Tijsseling

Heeft een doof kind eigen tijd? Kan het kiezen wat te doen en waar? Wat kunnen ouders en samenleving doen om ervoor te zorgen dat een doof kind zich soepel kan bewegen binnen de verschillende culturele, linguďstische en sociale groepen in de samenleving? Wat heeft een kind nodig om al die werelden te kunnen betreden? Corrie Tijsseling zal stilstaan bij kansen en drempels.

Workshops

In het middagprogramma zijn twee workshoprondes gepland. Er staan zeer verschillende workshops op het programma; van vriendschap tot internet, van muziek tot VN-verdrag en van Passend Onderwijs tot dove rolmodellen. Op de website,http://www.fodok.nl/fodok/themadag/ vind je een uitgebreide beschrijving van de workshops die je kunt bijwonen.

Kinderprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
Wat doe jij in je 'eigen' tijd? Ga je sporten, knutselen, lezen, muziek maken….
In het kinderprogramma 'Eigen Tijd' komt alles aan bod! Kom mee met je ouders, dan maken we er met alle kinderen een fantastische dag van! Een dag die je niet mag missen!

Jongerenprogramma 12 t/m 16-18 jaar NIEUW!
Zit je op de middelbare school? Vind je het leuk om andere dove jongeren te ontmoeten, maar heb je geen interesse in de workshops? Dan is het jongerenprogramma echt iets voor jou! Wil je gamen, sporten of een groepsspel doen? Het kan allemaal! Geef je snel op, want het wordt echt gezellig!

Informatiemarkt
Ook nu weer zijn er rond de twintig stands, volop interessante informatie voor ouders, jongeren en professionals.

Meer informatie en opgeven: www.fodok.nl

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2018 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |