naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Gebarencentrum maakt een gebaar 

Gebarencentrum maakt een gebaar - Nieuws

8 oktober 2018Ter gelegenheid van zijn oratie, vraagt Prof. Dr. Crasborn aan alle klassen van het primair onderwijs om op 12 oktober 2018 aandacht te besteden aan de Nederlandse Gebarentaal.
Het Nederlands Gebarencentrum ondersteunt deze actie van harte. De Nederlandse Gebarentaal is de moedertaal van dove mensen in Nederland. Om een taal te leren gebruiken is een woordenboek nodig.


Daarom stelt het Nederlands Gebarencentrum het online gebarenwoordenboek een maand gratis beschikbaar voor iedereen die meedoet aan deze actie: ruim 16.000 filmpjes met gebaren door dove mensen. Voor jonge kinderen stellen we de Gebarenschat een maand gratis beschikbaar.

In de week van 4-12 oktober geldt de volgende actie:
- Gratis abonnement voor één maand, op het online woordenboek van het Nederlands Gebarencentrum en de Gebarenschat, een webapplicatie met tal van verhaaltjes en liedjes in Nederlandse Gebarentaal en Nederlands met Gebaren.
Stuur een mail met de actiecode GEBAREN MAKEN HET VERSCHIL naar info@gebarencentrum.nl.
Meer informatie:
info@gebarencentrum.nl
www.gebarencentrum.nl

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |