naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Gezocht: deelnemers kwaliteitsonderzoek ondertiteling TT888 

Gezocht: deelnemers kwaliteitsonderzoek ondertiteling TT888 - Nieuws

13 februari 2017Voor een online onderzoek naar de ondertiteling van tv-programma's is de publieke omroep op zoek naar slechthorenden en doven. Ben je afhankelijk van ondertiteling voor het volgen van tv-programma's? En heb je hier een mening over? Help mee de kwaliteit van de ondertiteling van tv -programma's via teletekstpagina 888 te verbeteren!

Afbeelding: Gezocht: deelnemers kwaliteitsonderzoek ondertiteling TT888Het onderzoek richt zich op de wijze waarop tv-programma's worden ondertiteld. De publieke omroep is benieuwd naar jouw ervaringen en voorkeuren om zodoende de kwaliteit van de ondertiteling te verbeteren. Maak je wel eens gebruik van ondertiteling van tv-programma's en wil je meedoen? Ga dan nu naar deze link (http://research2.ipsosinteractive.com/mrIWeb/mrIWeb.dll?I.Project=P160924580102) en neem direct deel aan het onderzoek!

Over het onderzoek

Het onderzoek wordt uitgevoerd door medewerkers van de afdeling Publieksonderzoek van de NPO i.s.m. het onderzoeksbureau Ipsos. Deze afdeling voert uitsluitend onderzoek uit op het gebied van radio, tv en internet van de publieke omroep. Daarnaast is TT888 nauw betrokken bij het onderzoek. Je gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en niet voor andere doeleinden ingezet. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet doorgespeeld naar derden.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |