naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Informatiedag over SH en TOS op zaterdag 7 november 2015 

Informatiedag over SH en TOS op zaterdag 7 november 2015 - Nieuws

15 oktober 2015Thema van de dag: Voor jezelf opkomen.
Zaterdag 7 november aanstaande wordt de landelijke Informatiedag over SH en TOS gehouden met een zeer aantrekkelijk programma. De dag wordt georganiseerd door Stichting Hoormij en is speciaal bedoeld voor ouders van slechthorende kinderen en voor ouders van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Bovendien zijn er op deze dag diverse workshops die speciaal bedoeld zijn voor slechthorende jongeren en jongeren met TOS. Ook professionals die werkzaam zijn in de sector zijn van harte welkom.


Deze bijeenkomst is dé gelegenheid om in korte tijd heel veel informatie te krijgen en in een ongedwongen sfeer met anderen te spreken. Diverse organisaties en bedrijven presenteren zich deze dag met een informatiestand. Kinderen tot 13 jaar kunnen meedoen aan het kinderprogramma. U bent zaterdag 7 november van harte welkom op de school Auris Fortaal, Santa Cruzdreef 30 te Utrecht.

Meer informatie, programma en aanmelden: zie www.foss-info.nl

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |