naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / KINDER PARADE FESTIJN IN APELDOORN 20 + 21 juni 2015 

KINDER PARADE FESTIJN IN APELDOORN 20 + 21 juni 2015 - Nieuws

15 juni 2015Het Kinder Parade Festijn in Apeldoorn vindt plaats in het Oranjepark. Met fraaie tenten met theater, muziek en dans en vele activiteiten wordt het park aangekleed.

Afbeelding: KINDER PARADE FESTIJN IN APELDOORN 20 + 21 juni 2015GEBARENTOLKEN
Bijzonder bij dit evenement is dat er zowel op zaterdag als zondag meerdere gebarentolken aanwezig. Het evenement is zo doende dit jaar ook uitermate geschikt voor doven en slechthorende die zowel plaatselijk als professionele theatermakers vanuit heel Nederland willen bekijken. Diverse gebarentolken zullen aanwezig zijn in de verschillende tenten. Met gebarentaal kan iedereen de voorstellingen volgen.
Een voorstelling wordt in bijzondere samenwerking gemaakt tussen kinderliedjesschrijver Rogier Lubbers van Broodje Aap en een gebarentolk. Het is vrij uniek in de regio dat een evenement zo geschikt wordt gemaakt voor doven en slechthorenden. Het complete programma met artiesten kunt u vinden op www.kinderparadefestijn.nl.

Noteer de data in uw agenda: zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 11-18 uur!

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |