naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Lancering informatieboekjes sport voor mensen met een visuele of auditieve beperking 

Lancering informatieboekjes sport voor mensen met een visuele of auditieve beperking - Nieuws

9 april 2015Het volledige Rotterdamse sport- en beweegaanbod voor mensen met een visuele beperking of een hoorbeperking is samengebracht in twee nieuwe informatieboekjes. Graag nodigen wij u uit voor de lancering van deze twee informatieboekjes, op vrijdag 17 april in de kantine van atletiekvereniging PAC Rotterdam, Langepad 16 in Rotterdam.

Deze boekjes moeten Rotterdammers helpen passende sport- en beweegactiviteiten te vinden. (Zorg)Professionals kunnen de boekjes gebruiken om hun cliŽnten en leerlingen op weg te helpen naar sportieve activiteiten.

Het programma ziet er als volgt uit:*
11.00 uur: Inloop
11.30 uur: Overhandiging eerste exemplaren door de Rotterdam Sport op Maat-ambassadeurs Elaine den Exter en John Stoop
11.50 uur: Korte kennismaking met aangepaste beweegactiviteiten voor de twee doelgroepen
12.00 uur: Lunch
*Er is een doventolk aanwezig om het inhoudelijke programma te begeleiden.
De netwerkorganisatie Rotterdam Sport op Maat ontwikkelde de informatieboekjes samen met Visio, Auris en de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond en ambassadeurs. Hiermee willen we aantonen wat Rotterdam te bieden heeft qua sport- en beweegactiviteiten voor jong en oud met een auditieve of visuele beperking. De sportaanbieders die genoemd worden in de boekjes beschikken over begeleiders die veel ervaring hebben met kinderen en volwassenen met deze beperkingen. Het uitbrengen van de boekjes is een volgende stap in het helpen van de doelgroep bij het vinden van een passende sport.
Bent u benieuwd naar welke sport- en beweegactiviteiten er zijn en wilt u de folder graag gebruiken? En wilt u meer weten welke ondersteuning het servicepunt Rotterdam Sport op Maat u verder kan bieden? Meld u dan aan voor de lancering. Graag vernemen wij uiterlijk 10 april van u of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen en of u van plan bent om gezellig mee te lunchen. U kunt dit kenbaar maken door te reageren via F.deGoede@rotterdamsportsupport.nl.
Graag tot 17 april!

Meer informatie: www.rotterdamsportopmaat.nl

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2018 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |