naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / MG-contactdag: HET LEVEN LEREN! 6 november 2015 

MG-contactdag: HET LEVEN LEREN! 6 november 2015 - Nieuws

12 oktober 2015Op vrijdag 6 november 2015 organiseert de FODOK de dertiende MG-CONTACTDAG voor ouders en andere familieleden van meervoudig gehandicapte dove kinderen, jongeren en volwassenen. Ook professionals die met MG-doven werken zijn welkom.

Afbeelding: MG-contactdag: HET LEVEN LEREN! 6 november 2015Op de jaarlijkse MG-contactdagen staan ONTMOETING en INFORMATIE centraal. Je ontmoet er andere ouders/familieleden, die met dezelfde vragen rondlopen als jij of misschien al een antwoord gevonden hebben. Je raakt makkelijk in gesprek met mensen met vergelijkbare ervaringen en hoort waar andere ouders/familieleden of professionals aan werken of mee worstelen. Je neemt altijd wat mee van de MG-contactdag!

THEMA
Het thema is dit jaar: HET LEVEN LEREN!
We willen onze kinderen het leven leren; bij MG-dove kinderen, jongeren en volwassenen gaat dat nét even anders. Hoe ga je om met verlies, wat kun je met social media en hoe ben je “autismevriendelijk”? Ga het gesprek aan met andere ouders en professionals. En neem eens een kijkje bij een andere instelling: de bewoners van het Hofje van Castellum leiden je graag rond.

LOCATIE
Philadelphia – Hofje van Castellum
Carry van Bruggenhof 131
2548 MT 's-Gravenhage

Deelnamekosten
€ 10,-- p.p. voor FODOK-leden en -donateurs
€ 17,50 p.p. voor anderen

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 31 oktober. Het aantal toegangsplaatsen is beperkt, meld je dus op tijd aan! Ouders/familieleden hebben voorrang.

Meer informatie, programma en aanmelden: zie http://www.fodok.nl/fodok/mg-contactdag/

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |