naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / MuteSounds festival 2015 

MuteSounds festival 2015 - Nieuws

8 oktober 2015Op 9, 10 en 11 oktober 2015 laat MuteSounds haar festivalbezoekers weer zien, voelen en beleven. Alle zintuigen worden geprikkeld!
Het gratis MuteSounds festival vindt dit jaar plaats op de Grote Markt in Den Haag.


Afbeelding: MuteSounds festival 2015Op vrijdagavond is de MuteSounds kick off party. Op zaterdag start de festivaldag al om 12 uur met het KIDS programma, waarna direct dj's en livebands staan geprogrammeerd voor het overheerlijke MuteSounds festivalgevoel. Zondag staat MuteSounds in het teken van 'the day after', met onder andere een ontbijt als feestelijke afsluiting. Voor de festivalbezoeker die het hele weekend wil blijven, worden er weer leuke aanbiedingen geregeld met onder andere hostels.

Om te laten ervaren dat muziek meer dan een beat alleen is, zijn er behalve een trilvloer, onder andere veejays en signdancers die songteksten en muziek vertalen in gebaren en expressieve dans. Met de randprogrammering laat MuteSounds ervaren dat overeenkomsten interessanter zijn dan verschillen! MuteSounds zet in op ontmoetingen en interactie tussen de bezoekers binnen een veilige omgeving.

In de bijlage zie de flyer van de Save the Date. We hopen dat jullie ons willen helpen met het online verspreiden hiervan. Wilt u daarnaast flyers op papier ontvangen? Stuur dan een mailtje naar alan@125procent.nl en we sturen ze naar u op.

Op onze vernieuwd website: www.mutesounds.nl kun je alle informatie terug vinden en de laatste nieuwtjes.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |