naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Mutesounds Festival 2018 

Mutesounds Festival 2018 - Nieuws

15 oktober 2018Op zaterdag 20 oktober 2018 vindt het enige echte MuteSounds Festival weer plaats op De Pier in Scheveningen. Van 13u00 tot 21u00 kun je ervaren, ontdekken, ontmoeten en genieten op hét culturele festival voor dove, slechthorende én horende mensen.

Afbeelding: Mutesounds Festival 2018Doe mee aan een gebarentaalworkshop, geniet van spetterend theater, hilarische comedy en te gekke optredens of neem deel aan de talloze sportieve en creatieve activiteiten. Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma. Het belooft weer een betoverende dag te worden, dus zet de datum alvast in je agenda!

Houd de facebookpagina (https://www.facebook.com/mutesoundsDH/) en de website (https://mutesounds.nl/mutesounds-festival-2018-op-20-oktober/) in de gaten voor het laatste nieuws.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |