naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Mutesounds Scheveningen 15 oktober 2016 

Mutesounds Scheveningen 15 oktober 2016 - Nieuws

25 augustus 2016Op zaterdag 15 oktober 2016 laat MuteSounds haar festivalbezoekers weer zien, voelen en beleven. De Pier in Scheveningen wordt dit jaar omgetoverd tot hét zintuigenfestival van 2016!

Afbeelding: Mutesounds Scheveningen 15 oktober 2016MuteSounds festival
Dit jaar wordt De Pier in Scheveningen omgetoverd tot hét zintuigenfestival van 2016! Het MuteSounds festival is een festival met uiteenlopende activiteiten, workshops, optredens en zelf een afsluitend dansfeest. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden op het gebied van theater, dans, film, fotografie, kunst, taal en muziek. Het is er allemaal! Leer Chinese, Spaanse of Engelse Gebarentaal of laat je verwennen in de beautyhoek. Laat je verrassen door onverwachte acts, energieke dansers en amusement. Er is een trilvloer, visuals, tolken en signdancers. Ook kan je een massage krijgen, complimentjes vissen, interactieve games en nog veel meer!

Creating MuteSounds
Daarnaast is er op vrijdagavond 14 oktober 'creating MuteSounds'. Een speciaal programma, waar doven, slechthorenden én horenden kunnen deelnemen aan workshops street art, vloggen in gebarentaal, dansen en poëzie. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus men moet zich hiervan tevoren voor opgeven. De resultaten van 'Creating MuteSounds' zijn onderdeel van de programmering op 15 oktober. Zo 'creëren' de deelnemers hun eigen stukje MuteSounds. Opgeven hiervoor kan via de website www.mutesounds.nl.

Zet 15 oktober in uw agenda
Zaterdag 15 oktober mag u niet missen. Het MuteSounds festival is in 9 jaar uitgegroeid tot een uniek festival dat alle zintuigen prikkelt, met een hele dag onvergetelijke activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en ouderen. Alleen, met je vrienden, of met het hele gezin! Meer informatie kunt u vinden op www.mutesounds.nl en www.facebook.com/mutesoundsDH

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |