naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / NVVS, FOSS en SH-Jong werken vanaf heden samen in Stichting Hoormij 

NVVS, FOSS en SH-Jong werken vanaf heden samen in Stichting Hoormij - Nieuws

9 januari 2015Een nieuw jaar, een nieuw geluid: met ingang van 2015 vormen NVVS, FOSS en SH-Jong een federatie. De nieuwe naam waaronder NVVS, FOSS en SH-Jong gaan samenwerken: Stichting Hoormij. Met deze bundeling kunnen we een sterker geluid laten horen, meer naamsbekendheid krijgen en (niet onbelangrijk in een tijd van teruglopende subsidies) hebben we meer kansen om projectgelden en sponsors binnen te halen. Met alleen deze gezamenlijke naam zijn we er natuurlijk nog niet.

De komende maanden zullen er geleidelijk meer veranderingen plaatsvinden om de samenwerking in Stichting Hoormij vorm te geven. Op dit moment kunt u al wel een kijkje nemen op www.stichtinghoormij.nl, waar een beknopte omschrijving is te vinden van Stichting Hoormij en de organisaties die hierin samenwerken.

'Grand Opening'
De eerste maanden van 2015 zullen nog in het teken staan van het overgangsproces. De NVVS-website en ook het blad HOREN blijven in elk geval nog even in de huidige vorm bestaan. Een nieuwe website en een nieuw logo zullen gepresenteerd worden tijdens de 'Grand Opening' op 18 april 2015. Deze opening wordt gecombineerd met het jubileumsymposium van SH-Jong. Meer informatie volgt.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2018 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |