naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Rondleiding met schrijftolk (velowalk) in het Amsterdam Museum 

Rondleiding met schrijftolk (velowalk) in het Amsterdam Museum - Nieuws

30 oktober 2017Ben je slechthorend en wil je graag meer te weten komen over de stad Amsterdam? Kom dan naar de eerste Velowalk in het Amsterdam Museum speciaal voor slechthorenden. Met ondersteuning van een schrijftolk brengt de museumdocent de geschiedenis van de stad tot leven. De eerste gratis rondleiding vindt plaats op zondag 12 november van 14.00 tot 15.30 uur.

Afbeelding: Rondleiding met schrijftolk (velowalk) in het Amsterdam MuseumJe vrienden, familie en begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Per rondleiding kunnen maximaal 15 mensen mee. Reserveren is gewenst. Dit kan door te mailen naar activiteiten@amsterdammuseum.nl of te bellen naar 020-5231822.

Audiotour op schrift
Het Amsterdam Museum vertelt het verhaal van de stad, over toen, nu en straks. Mede dankzij de testgroep slechthorenden, waar ook Stichting Hoormij aan deelnam, is de audiotour van DNA Amsterdam nu ook op schrift verkrijgbaar. Download hem hier of vraag ernaar bij de kassa.

Rondleidingen op maat
Kan je om diverse (gezondheids)redenen moeilijk mee in de gebruikelijke dagelijkse bezoekersstroom en heb je wat meer tijd, ruimte of begeleiding nodig tijdens een rondleiding? Bespreek de mogelijkheden met de afdeling boekingen: boekingen@amsterdammuseum.nl of via 020-5231 730 (ma t/m vrij 13.00-17.00 uur).

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |