naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / SponsOORloop 2016! 

SponsOORloop 2016! - Nieuws

17 oktober 2016Zondag 30 oktober 2016 vindt de 5e editie van de SponsOORloop plaats, hét hardloopevenement voor doven, slechthorenden en professionals uit de hoorsector. Ga in het historische Dordrecht de sportieve strijd aan op 5,10 of 21 km.
Let op: donderdag 20 oktober om 13.00 uur sluit de inschrijving voor de SponsOORloop 2016!! Dus schrijf je snel in!


Afbeelding: SponsOORloop 2016!Als je meeloopt met deze speciale jubileumeditie van de SponsOORloop, loop je niet alleen voor jezelf, of om je eigen PR te verbreken. Je loopt ook voor een goed doel. Want met jouw bijdrage help je dove en slechthorende sporters met het verwezenlijken van hun sportdroom. Het geld dat we samen ophalen met de SponsOORloop, wordt gedoneerd aan de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB).

Deaflympics
De KNDSB zal het bedrag dat we met elkaar ophalen volledig besteden aan de Zomerspelen van de Deaflympics die van 18 tot en met 30 juli 2017 in Turkije worden gehouden. De Deaflympics is dé Olympische krachtmeting voor dove sporters waar vele atleten van uiteenlopende disciplines aan meedoen.

Schrijf je in!
Help mee deze 5e editie van de SponsOORloop nog mooier te maken dan vorig jaar. Kijk op www.SponsOORloop.nl. voor meer informatie over de inschrijving voor 5, 10 of 21 kilometer.

Niet lopen? Wel doneren!
Loop je zelf niet mee, maar wil je toch actief een steentje bijdragen voor de doven en slechthorende sporters? Sponsor een loper en doneer het bedrag via www.SponsOORloop.nl.

De SponsOORloop wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Advanced Bionics, Phonak en Signcall.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |