naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / TV-tip Leerlingen Kentalis Guyotschool in show Paul de Leeuw 

TV-tip Leerlingen Kentalis Guyotschool in show Paul de Leeuw - Nieuws

25 februari 2016Zaterdag 27 februari 2016 zijn drie leerlingen van de Kentalis Guyotschool voor VSO te gast bij Paul de Leeuw in het programma Pauls Puber Kookshow. De uitzending is op NPO 3, om 19.30 uur.

Afbeelding: TV-tip Leerlingen Kentalis Guyotschool in show Paul de LeeuwSanne van 't Slot (17), Jordy Hettema (17) en Iris Santos Garcia (18) deden vorig jaar mee aan de workshop 'Cocktails maken' van het Maklutzat project. Dat werd gefilmd en op YouTube geplaatst. De redactie van Paul de Leeuw pikte dit vorige week op, mede door de mediabelangstelling van de school en het internaat op dit moment.

Afgelopen woensdag vonden de opnames plaats. De leerlingen en docent Marije Drogt waren superenthousiast. Marije: "We werden heel hartelijk ontvangen en kregen een rondleiding door de studio. De leerlingen werden erg op hun gemak gesteld. In het voorgesprek mochten ze kiezen of ze tijdens de uitzending hun stem wilden gebruiken of niet. In de uitzending kletsten Sanne, Jordy en Iris met Paul de Leeuw over hun puberleven en doofheid. En ondertussen werden ook nog eens de heerlijkste cocktails gemaakt.

Benieuwd? Kijken dan!

Zaterdag 27 februari, om 19.30 uur op NPO 3

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |