naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Voorstelling King Kong in gebarentaal in de kerstvakantie 

Voorstelling King Kong in gebarentaal in de kerstvakantie - Nieuws

17 december 2015In het theater en filmhuis Dakota in Den Haag kun je op 26 december 2015, 29 december 2015 en 1 januari 2016 kijken naar de film King Kong in gebarentaal. De voorstelling is om 14.00 uur, en de toegangsprijs is 6 euro. Leuk voor (slecht)horende en dove kinderen.

Afbeelding: Voorstelling King Kong in gebarentaal in de kerstvakantieDe illustraties van Anthony Browne vormen de basis voor de film waarin de dove vertaler Tony Bloem een literaire vertaling in gebarentaal laat zien, terwijl acteur Marc Krone het verhaal vertelt in het Nederlands. Deze spannende familiefilm is dus voor doof Ún horend publiek.

Kaarten en lokatie
Kaarten voor King Kong in gebarentaal kunt u bestellen via 070-326 5509, kassa@theaterdakota.nl en aan de kassa van Theater en Filmhuis Dakota. Het theater is gevestigd in het gebouw Zuid57 (voorheen Simon Stevin College) aan de Zuidlarenstraat 57 in Den Haag.

King Kong
In 1932 verscheen het boek King Kong van Edgar Wallace en Merian C. Cooper. Het sloeg in als een bom. Al een jaar later kwam de beroemde film King Kong uit, die miljoenen bezoekers trok en uitgroeide tot een filmklassieker. Inmiddels is het boek al verschillende keren verfilmd, waarbij King Kong verschillende rollen bedeeld.

Eerdere vertoning
King Kong werd eerder in gebarentaal vertoond in filmhuis Dakota tijdens de kinderboekenweek in oktober 2015.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |