naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / WereldDovenDag 29 september 2018 

WereldDovenDag 29 september 2018 - Nieuws

9 augustus 2018Op zaterdag 29 september 2018 vindt voor de 60e keer WerelddDovenDag plaats in Leeuwarden. Met tal van workshops, lezingen en activiteiten, een informatiemarkt en een dove ondernemers markt, belooft het een interessante dag te worden. Met als spetterende afsluiting een MuteSounds party.

Afbeelding: WereldDovenDag  29 september 2018Tal van activiteiten
Op de 60e editie van WereldDovenDag staan er drie onderwerpen centraal: taal, cultuur en gemeenschap. Er worden lezingen gegeven die betrekking hebben op deze onderwerpen. Ook zal het publiek betrokken worden en uitgedaagd worden na te denken over hetgeen verteld is. Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en kunt u kennis maken met dove ondernemers en organisaties! Daarnaast reiken we op 29 september ook de bekende jaarprijs Dovenschap uit. Vanaf 10:30 zijn bezoekers welkom in de Neushoorn in Leeuwarden (Ruiterskwartier 41). De middag wordt om 17:00 afgesloten, dan wordt de locatie omgebouwd tot een zintuigenprikkelend feestje.

Feest!
Zestig jaar WereldDovenDag kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een feestje. Daarom wordt er in de avond een groot feest georganiseerd door MuteSounds! Denk aan: Keiharde bass op een legendarische trilvloer, vette Dj's, visuals en heel veel leuke mensen! Tickets (10,-) zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van de feestlocatie, De Neushoorn.

Zaterdag 29 september 2018 | WDD 10:30 tot 17:00 | MuteSounds party 21:00 03:00
De Neushoorn, Ruiterskwartier 41, Leeuwarden

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |