naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Zaterdag 13 juni 2015 reŁnie Kentalis Gyotscholen in Haren 

Zaterdag 13 juni 2015 reŁnie Kentalis Gyotscholen in Haren - Nieuws

24 april 2015In 2015 bestaat Kentalis 225 jaar. Ter ere van dit jubileum organiseren de Kentalis Guyotscholen in Haren een reŁnie op 13 juni voor oud-leerlingen, ouders en (oud)medewerkers. In 1790 richtte Henri Daniel Guyot in Groningen het eerste instituut voor Doven op. Het was de eerste rechtsvoorganger van wat nu Koninklijke Kentalis is geworden, inmiddels een landelijke organisatie die naast onderwijs ook onderzoek doet en zorg biedt.

Afbeelding: Zaterdag 13 juni 2015 reŁnie Kentalis Gyotscholen in HarenDe reŁnie vindt plaats in Haren op de Guyotscholen, Rijksstraatweg 63a/b, van 10:00 tot 18:00 uur. Inschrijven kan via www.kentalis.nl/reunie Hier vind je ook de aankondiging in NGT. Heb je nog leuke foto's uit de oude doos? Neem ze gerust mee!
Wil je meer weten over de Guyotscholen kijk dan op: www.guyotvso.nl en op www.guyotso.nl

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2018 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |