naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies

Adres en route

Route Den Haag

Oorakel Den Haag is samen met het Audiologisch Centrum van Kentalis gevestigd in het nieuwe gebouw aan het parkeerterrein van het MCH (Medisch Centrum Haaglanden) Westeinde.
Wij zitten niet in het ziekenhuis, maar recht tegenover de achteruitgang (bij de poliklinieken). In dit gebouw is ook de GGD gevestigd (onderste 3 etages). U gaat binnen via de hoofdingang en neemt rechts de lift naar de 4e etage.

Wij adviseren u, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen. Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Voor het parkeren op het terrein van het ziekenhuis moet u betalen.

Openbaar vervoer
Randstadrail: 3 en 4
Tram: 2, 6 en 10
Bus: 25, 123, 126, 130

De haltes Brouwersgracht en Lijnbaan kunt u gebruiken om uit te stappen

Eigen vervoer
In het centrum van Den Haag zijn verschillende afsluitingen d.m.v. pollers. Wij adviseren u dan ook om u niet d.m.v. het navigatiesysteem door het centrum van Den Haag te laten leiden, omdat deze niet zijn ingesteld op deze afsluitingen.

Komt u desondanks toch met de auto, houdt u dan rekening met extra tijd voor het parkeren van uw auto bij het ziekenhuis of in de omgeving. De omliggen parkeergarages bevinden zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van het ziekenhuis.

Vanuit Rotterdam: via de A13 richting Den Haag (A12)
Vanuit Amsterdam: via de A4 richting Den Haag (A12)
Vanuit Utrecht: de A12 richting Den Haag

Aan het einde van de A12 volgt u de borden Centrumring-MCH Westeinde ziekenhuis.

   ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |