naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Vraagbaak / Bluetooth loopset 

Bluetooth loopset - Vraag

Vraag

Ik ben op zoek naar een bluetooth loopset voor mijn mobiele telefoon en misschien zelfs voor de vaste telefoon. Welke bluetooth inductielus is de beste?

Antwoord

Er is gelukkig een behoorlijk aanbod van bluetooth loopsets. Welke voor u de beste is heeft onder andere te maken met uw persoonlijke voorkeur, zoals klank, volume en gebruiksgemak.

Natuurlijk zijn er ook objectieve verschillen tussen de verschillende loopsets: het is bijvoorbeeld belangrijk om te letten op de Bluetooth (BT)versie van de loopset en de apparaten waarmee gekoppeld moet gaan worden. Het gekoppelde apparaat moet dezelfde BT versie hebben als de BT loopset (of een lagere versie). Als het apparaat een hogere BT versie heeft dan de loopset, dan lukt het koppelen niet. Als voorbeeld: een GSM met BT versie 2.1 kan niet gekoppeld worden met een BT loopset versie 2.0.

Het is ook belangrijk om te letten op het BT profiel van de loopset. Het HSP profiel is voor telefoneren, terwijl het A2DP profiel belangrijk is voor het luisteren naar muziek. Sommige loopsets hebben alleen een HSP profiel, andere hebben beide profielen.

U kunt bij Oorakel een informatieblad opvragen met een overzicht van alle BT loopsets, de eigenschappen, de prijs en de leverancier. Neem hiervoor contact op via 070-3848308 of stuur een e-mail naar info@oorakel.nl. U kunt bij Oorakel ook een overzicht opvragen van Informatiecentra, waar u loopsets en andere hoorhulpmiddelen kunt uitproberen.

« terug

Klik op de tekst om de gehele vraag en het antwoord te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere vragen door het invullen van een trefwoord in het zoekvak rechts boven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |