naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Vraagbaak / Luisteren naar MP3 speler 

Luisteren naar MP3 speler - Vraag

Vraag

Ik ben slechthorend en draag 2 hoortoestellen. Nu luister ik graag naar mijn MP3 speler en ik wil weten welke halslus ik het beste kan kopen? Welke lus geeft het beste signaal?

Antwoord

Als u gebruik maakt van een MP3 speler, dan kan in principe gewoon een halslus gebruikt worden. De hoortoestellen moeten wel een ringleidingprogramma hebben. Hoe sterk het signaal is, is van te voren niet echt te voorspellen. Dat hangt van de halslus, maar ook van de hoortoestellen af.

U kunt ook denken aan de MusicLink of de Epic. Dit zijn haakjes die naast het hoortoestel gedragen worden. Het is dan mogelijk om een stereo geluid te horen. De MusicLink is te koop via een audicien. De Epic is wat groter (en heeft een wat sterker signaal) en te koop via www.bstgroup.nl

Een andere optie is via Direct Audio Input (DAI); u heeft dan 2 audioschoentjes nodig die onderaan het hoortoestel geplaatst worden. Een audiosnoertje gaat dan van de MP3 speler naar de hoortoestellen via een plugje in het audioschoentje. Het geluid van de MP3 speler gaat zo direct uw hoortoestel in (dus niet via ringleidingstand).

U kunt bij Oorakel een lijst opvragen met informatiecentra, waar u u de MusicLink, de Epic en verschillende halslussen kunt uitproberen.
« terug

Klik op de tekst om de gehele vraag en het antwoord te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere vragen door het invullen van een trefwoord in het zoekvak rechts boven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |