naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Vraagbaak / intercom 

intercom - Vraag

Vraag

Wij hebben in ons appartement een intercom, die ik niet kan verstaan. Bestaat er ook een intercom met een luisterspoel, die ik kan gebruiken met mijn hoortoestel op ringleidingprogramma (t-stand)?

Antwoord

Als u een intercom heeft met een telefoonhoorn, dan zijn er een aantal dingen die u kunt doen:

* Er is een bedrijf die een luisterspoel (ringleiding) in de hoorn kan plaatsen, zodat u de intercom via het ringleiding programma van uw hoortoestel kunt horen. Het bedrijf dat dit kan doen is BST group:
Tel: 076-5934143
Fax: 076-5934138
info@bstgroup.nl
www.bstgroup.nl

* het is ook mogelijk om een versterkertje op de hoorn te plaatsen; dit apparaatje versterkt het geluid en het is ook mogelijk om via de t-stand van een hoortoestel het gesprek te verstaan. Dit apparaatje is de PL-10 (zie ook onze website www.oorakel.nl --> hulpmiddelen --> telefoonaccessoires).

* als de draad los te koppelen is van de hoorn, dan kunt u een versterker tussen de draad en de hoorn koppelen. Deze versterker kan het geluid versterken en in sommige gevallen is ook de toon regelbaar. Voorbeelden van versterkers zijn: PL51, TA2, T-loud etc. U kunt deze versterkers bekijken op onze website www.oorakel.nl -> telefoon accessoires

Als u een intercom heeft zonder hoorn, maar alleen met een speaker, dan wordt het lastiger. U heeft dan een technisch persoon nodig die de speaker van de intercom kan verbinden met een ringleiding lus; als u dan binnen die lus staat, kan u het gesprek via het ringleiding programma van het hoortoestel horen.
« terug

Klik op de tekst om de gehele vraag en het antwoord te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere vragen door het invullen van een trefwoord in het zoekvak rechts boven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |